sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Aamutoimet!

-Laita kello soimaan illalla aamuksi aina, vaikka olisitkin lomalla tai työtön. ajattele, että tarvitset unta 5h-8h (ADD vähemmän ADHD enemmän) ja laita kello soimaan sopivan ajan kuluttua.

-Pese kasvosi kylmällä vedellä aamuisin. (muista kosteusvoide/öljy)

-Pese hampaat. (hammastahna ei ole välttämätön)

-Laita kuulokkeista tai stereoista musiikki soimaan niin pääset liikkeelle tai osaat keskittyä paremmin aamutoimiisi. Suosittelen ADD:lle nopearytmistä ja iloista musiikkia ja ADHD:lle selkeämpää ja hitaampaa (ehkä vain instrumentaalista). Jos sinulla on lapsia, kuulokkeet on parempi.

-Pukeudu aina heti aamulla tai herättyäsi, vaikka et ole lähdössä minnekään. Jos vaatteiden valitseminen on vaikeaa, heitä pois huonommat vaatteet, et tarvitse kuin nämä vaatteet vaatekaappiisi, mitä tässä vaatekaapin sisältö postissa luettelen.

-Syö kunnon aamupala. Tarvitset hiilihydraattia (puuro tai pari leipää) proteiinia (kananmunaa, leikkeleitä, pähkinöitä tai jogurttia) c-vitamiinia (tuoremehu tai marjoja) juo lisäksi lasillinen vettä. Lisäksi vihreää teetä tai kahviä (suosikkini on espresso, koska se on vahvaa ja hellä vatsalle)

-(ota lääkkeet)

-Jumppaa ja venyttele.

-Mieti päivän tehtävät paperille


Tästä on hyvä aamu tehty. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti